Vendégátásszervező technikus

Vendéglátóipari ágazat:

2 év alatt érettségivel rendelkezők számára technikusi minősítést adó vendéglátásszervező (54 811 01)

13– 14. évfolyam

Érettségire épülő képzés

A Vendéglátásszervező-vendéglős a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik.

 

 

 

 

A vendéglátásszervező technikusi minősítéssel betölthető munkakörökből néhány:

Vendéglátásszervező

Vendéglátó tevékenységet folytató egység vezetője, bárvezető, cukrászdavezető, csárda üzletvezetője, étterem üzletvezetője, éttermi és rendezvényigazgató, éttermi igazgató, éttermi üzletvezető, hidegkonyha vezető, kertvendéglő üzletvezetője, munkahelyi étkezde, étterem vezetője, népkonyha vezetője, szállodai cukrászda üzletvezetője, szállodai salátabár üzletvezetője, vendéglő üzletvezetője, vendéglős, borozó üzletvezetője (1-2 személyes), büfé, bisztróvezető, cukrászda, fagylaltozó vezető (1-2személyes), éttermi felszolgáló, főpincér, hajópincér, italpincér, pultos, csapos, italmérő, mixer, szakács, étkezdei szakács, grill szakács, hajószakács, közétkeztetési szakács, melegkonyhai szakács, pizza készítő szakács, segédszakács, gyorséttermi eladó, gyorsétel készítő és eladó, hidegbüfé eladó.

 

 

 

A tanulmányi idő: 2 év
(érettségihez kötött OKJ szerinti technikusi minősítés)
Választható nyelv: angol, német.
Feltétel:

  • érettségi bizonyítvány
  • szakmai és egészségügyi alkalmasság

 

Jelentkezési lap érettségi utáni szakképzésre_2018-2019

Megosztás ezzel:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Print this page
Print